Skip to main content

Κούδας: Με έπεισε ο Ορφανός, ό,τι υποσχεθώ θα το κάνω

«Μπορεί να είμαι μεγάλος σε ηλικία όμως το μέλλον δεν είναι μόνο για σένα, αλλά και γι’ αυτούς που καλείς να σε ψηφίσουν», δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος».

Για την απόφασή του να κατέλθει στην πολιτική σκηνή με τον συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιώργου Ορφανού μίλησε στον ρ/σ «Metropolis», ο Γιώργος Κούδας εκφράζοντας τη στεναχώρια του για τον σοβαρό τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ:

Για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές: «Με έπεισε ο Γιώργος Ορφανός. Από το ξεκίνημά μου συνήθιζα να είμαι στρατιώτης. Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη μου και μαζί με τον Γιώργο Ορφανό θα προσπαθήσω μέσα από αυτά που μπορώ ώστε να πραγματοποιήσουμε ορισμένα πράγματα για την πόλη».

Για το αν σκοπεύει να αναλάβει αξίωμα στον δήμο αν εκλεγεί: «Δεν ξέρω αν θα με επιλέξει. Εγώ όποιον κι αν είχα αρχηγό, πάντοτε συνέπλεα με τις ιδέες και τις απόψεις του».

Για τις δελεαστικές προτάσεις που δέχθηκε στο παρελθόν να ασχοληθεί με την πολιτική: «Δεν ήθελα γιατί έχω ένα μειονέκτημα. Δεν μπορώ να πω ψέμματα, δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι και να μην το κάνω. Έπεφταν εκατομμύρια παλιά για να συμμετάσχω στις εκλογές, όμως δεν κατέβαινα. Μίλησα αρκετά με τον κ. Ορφανό. Χάρηκα πολύ διότι οι ιδέες μας, οι απόψεις μας, τα θέλω μας συμπίπτουν».

Για την εκλογική μάχη: «Θα το παλέψουμε και θα πείσουμε τον κόσμο ότι μπορούμε το κάτι άλλο για τη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είμαι μεγάλος σε ηλικία όμως το μέλλον δεν είναι μόνο για σένα, αλλά και γι’ αυτούς που καλείς να σε ψηφίσουν».

Για τη φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ και τον άτυχο Αντρέ Βιεϊρίνια: «Αύριο θα πάω στην Τούμπα και θα έχω νέα. Πιστεύω ότι την Κυριακή ο κόσμος θα είναι μέχρι τους πυλώνες. Εκτός αυτών που συζητούμε, είμαι στενοχωρημένος με τον αγαπημένο μου Βιεϊρίνια. Αρκετές φορές μας έτυχαν αναποδιές, ξέρω τι δύσκολη περιπέτεια είναι αυτή στην οποία μπαίνει. Του εύχομαι τα καλύτερα και να ξαναβγάλει αυτά που μπορεί στο γήπεδο».