Skip to main content

Κούδας σε Σαββίδη: Μην ψάχνεις λυκοφιλίες, η ομάδα αποκτά DNA ΠΑΟΚ

«Χτίζεται ένα νέο ρόστερ που θα δείξει φέτος τι γίνεται και μετά βλέπουμε το καλοκαίρι ποιος είναι ο δρόμος», δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος»

Για τον οργανισμό ΠΑΟΚ, τη νίκη του Δικεφάλου κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε μεταξύ άλλων στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena», ο Γιώργος Κούδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «Μεγαλέξανδρος»:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, μετά ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα. Αν έπαιζε το ποδόσφαιρο που έπαιζε τις προηγούμενες Κυριακές θα είχαμε άλλος σκορ. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρία και ιδιαίτερα στο δεύτερο.

Χτίζεται ένα νέο ρόστερ που θα δείξει φέτος τι γίνεται και μετά βλέπουμε το καλοκαίρι ποιος είναι ο δρόμος. Και ο Πρίγιοβιτς και ο Ενρίκε με την τρέλα του και ο Ουάρντα έχουν δείξει κάτι το διαφορετικό και είναι μόνο λίγο καιρό εδώ. Έχουν να δείξουν πολλά πράγματα ακόμα.

Χαίρομαι γιατί ο Σαββίδης κάνει τα βήματα που πρέπει, όχι για να πάρουμε απλά ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα, αλλά για να στεκόμαστε σαν ισάξιοι απέναντι στις ευρωπαϊκές ομάδες. Του έδωσα να καταλάβει και του είπα. Μην ψάχνεις λυκοφιλίες. Του έχω τονίσει ότι δεν είναι να πάρουμε το 80-20. Θέλουμε το 50-50 να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Την Πέμπτη του είπα μερικά πράγματα. Πάντα συζητάμε αν και είναι απρόβλεπτος.

Στις υποδομές θα υπάρξουν αλλαγές εκεί που χρειάζεται. Από τα μικρά μέχρι Τα 17-18. Μέχρι την Κ20.

Ξεκίνησε ήδη από τώρα από τον κύριο Μίχελ το σκάουτινγκ για το καλοκαίρι. Άρχισε ο ΠΑΟΚ να φτιάχνει έναν κορμό με καλούς παίκτες. Το χρειαζόμαστε για το επόμενο βήμα. Το πρώτο βήμα έγινε. Δεν πρέπει να κάνουμε πισωγυρίσματα.

Η ομάδα άρχισε να αποκτά DNA ΠΑΟΚ. Κρατήστε τον Ίβιτς 5-10 χρόνια. Κερδίζει και σε εμπειρία πλέον. Δείχνει δείγματα ότι θα πάει μπροστά.

Έχει πολλά ματς ακόμα μπροστά. Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα τι θα γίνει στο τέλος. Ποτέ δεν τελειώνει ένα πρωτάθλημα πριν το τέλος».