Skip to main content

Κουέστα: Φυσικά και δεν ευθύνεται μόνο ο Παντελίδης

«Ξεκινήσαμε άσχημα τη χρονιά, πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να αλλάξουμε», δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη.

Μήνυμα για ανάκαμψη του Άρη μέσα στις επόμενες αγωνιστικές έστειλε ο Χουλιάν Κουέστα μετά την ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο υπογραμμίζοντας πως δεν ευθύνεται μοναχά ο Σάββας Παντελίδης γι' αυτό το νέο - κακό- αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων»:

Για την παραίτηση του Σάββα Παντελίδη: «Είναι μια έκπληξη για εμάς, θα πρέπει να το συζητήσουμε μαζί του, δεν το περιμέναμε! Ξεκινήσαμε άσχημα τη χρονιά με μια ισοπαλία και μια ήττα, πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να αλλάξουμε».

Για το αν ο Έλληνας τεχνικός είναι ο μόνος υπεύθυνος για την εικόνα του Άρη: «Φυσικά και όχι! Δεν είναι μόνο αυτός ο υπεύθυνος, όλοι παίζουμε, όλοι κερδίζουμε, όλοι χάνουμε. Σήμερα δεν ήμασταν τυχεροί, ο αντίπαλος έχει ποιότητα, κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι, πρέπει όλοι μαζί να δούμε τι δεν πήγε καλά. Δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος».

Για την δήλωση του Σάββα Παντελίδη ότι δεν κατάφερε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι: «Κίνητρο πρέπει να έχουμε μόνοι μας γιατί είμαστε επαγγελματίες, δεν είναι μόνο θέμα κόουτς, πρέπει να το έχουμε εμείς οι παίκτες από μόνοι μας γιατί παίζουμε για να κερδίζουμε».