Skip to main content

Κουέστα: Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο κόσμος και τα υπόλοιπα εμείς, πάμε Αρειανάρα!

«Το γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να προκριθούμε»

Αισιόδοξος πως ο Άρης θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του UEFA Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» δεν έκρυψε την πεποίθησή του πως, με τη βοήθεια του κόσμου, ο Άρης θα ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στο «Μπλούμφιλντ Στάντιουμ» από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες για τον Γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.  

Διαβάστε ακόμη: Μπούργος για το Άρης-Μακάμπι: Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς, όλη η πίεση είναι δική μου

«Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά όλα τα παιδιά το πιστεύουμε. Είμαστε αποφασισμένοι και θα δώσουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε το 2-0 του πρώτου αγώνα», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο Κουέστα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (Πέμπτη 21/8, 21:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης»).  

Και ο 31χρονος Ισπανός τερματοφύλακας προσέθεσε για το πώς κύλησε η προετοιμασία του αγώνα: «Δουλέψαμε καλά τις τελευταίες μέρες και αύριο το βράδυ ο κόσμος θα δει τον πραγματικό Άρη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα δώσουμε και παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την πρόκριση». Στη συνέχεια, ο Κουέστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εννοείται ότι αύριο χρειαζόμαστε όσο ποτέ τον κόσμο στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε. Το γεμάτο γήπεδο θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να προκριθούμε. Το πρώτο γκολ θα το βάλει ο κόσμος μας και τα υπόλοιπα θα τα κάνουμε εμείς. Πάμε Αρειανάρα!».  

Αξίζει να αναφερθεί πως την τελευταία προπόνηση των παικτών του Χερμάν Μπούργος στο Νέο Ρύσιο παρακολούθησε και ο Θόδωρος Καρυπίδης, διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, ενώ πριν την προπόνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η αστυνομία έκανε εξονυχιστικό έλεγχο για εκρηκτικά.