Skip to main content

Κούγιας για 33χρονη: Επώνυμος επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό

Τι καταγγέλλει ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας της ανήλικης. Δεν αρνείται συνάντηση με τον επιχειρηματία ο δικηγόρος της 33χρονης

Αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί η καταγγελία του Αλέξη Κούγια για απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού από μέρους του δικηγόρου της κατηγορούμενης και προφυλακιστέας 33χρονης για την υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης. 

Σε δηλώσεις του στον Status fm 107,7 Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι «δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο, έναν πολύ επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί  με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν, όπως είπε χαρακτηριστικά».

«Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Νουλεζα», συμπλήρωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δεν αρνείται συνάντηση με τον επιχειρηματία ο δικηγόρος της 33χρονης

Αστείο χαρακτήρισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια. Ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη «απλά προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε».

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι επρόκειτο για μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ. Κούγιας έσπευσε να τη δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας. Παρ' όλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντησή του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε τη συμπάθεια για το δράμα της μικρής  και το ενδιαφέρον του για την οικογένειά της.