Skip to main content

Κούγιας: «Μποροβήλος και Κούγιας είναι χρόνια φίλοι»

Την άποψη του πως ανάμεσα σε Γιώργο Μποροβήλο και Αχιλλέα Μπέο δεν υπάρχει περίπτωση δωροδοκίας εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ κλήθηκε για μάρτυρας στην υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών ο έμπειρος νομικός, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε πως δεν υπάρχει περίπτωση δωροδοκίας από τον Γιώργο Μποροβήλο στον Αχιλλέα Μπέο για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, μιας και οι δύο άντρες είναι χρόνια φίλοι.
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
«Η κατάθεσή μου μπορεί να μην είναι σωστή γιατί έχω προηγούμενα με τον Καημενάκη, όμως θεωρώ ότι η υπόθεση δεν υπάρχει για δωροδοκία. Είναι τέτοιες οι σχέσεις του Μπέου με τον Μποροβήλο που δεν χρειάζονται λεφτά, ούτε θα έπαιρνε χρήματα, ούτε θα έδινε. Τον Μπάκο χαίρεσαι να τον έχεις φίλο, τον Καϋμενάκη όταν έρχεται στην πόλη, είναι να φεύγεις από τη χώρα. Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Τα έσοδα του Αστέρα δεν είναι από τα στοιχήματα. Για μένα δεν υπάρχει αυτή η υπόθεση. Πιστεύω ότι όλα προέκυψαν από την κουτσομπολίστικη νοοτροπία του Ψωμιάδη. Το ποσό των 500.000 ευρώ που ακούγεται είναι υπερβολικό ποσό. Δεν υπάρχει αυτό για μένα».