Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΚΟΥΓΙΑΣ: Ο ΦΕΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ άφησε αιχμές εναντίον του Ιταλού τεχνικού υπογραμμίζοντας ωστόσο πως τον φιλοξενεί στο σπίτι του στη Μύκονο.

Για την επιστολή παραίτησης του Τζιανλούκα Φέστα από τη θέση του προπονητή στην ΑΕΛ τοποθετήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ άφησε αιχμές εναντίον του Ιταλού τεχνικού υπογραμμίζοντας ωστόσο πως τον φιλοξενεί στο σπίτι του στη Μύκονο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος:

«Η μία δυσάρεστη έκπληξη ακολουθεί την άλλη και λυπάμαι γιατί ο κ. Φέστα δεν είχε το θάρρος να με αντικρίσει κατά πρόσωπο και αν μου υποβάλλει την παραίτηση του και προτίμησε αυτό να το κάνει με μία επιστολή.

Ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα αναγνώριζε τη βοήθεια που του προσέφερα στηρίζοντάς τον στις δύσκολες στιγμές, αλλά κυρίως στο γεγονός ότι σε μια δύσκολη οικονομικά χρονιά βοήθησα το έργο του κάνοντας 6 πολύ ακριβές μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, που τον βοήθησαν να έχει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην προπονητική του διαδρομή.

Εκείνο που ξέρω στη ζωή μου είναι ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις μάθει μόνο να προσφέρεις.

Το ίδιο θα γίνει και τώρα.

Θα μιλήσω για όλα μέσα στην εβδομάδα.

Καλή επιτυχία στον κ. Φέστα ό,τι κι αν επιδιώξει στη ζωή του και το σπίτι μου στη Μύκονο είναι στη διάθεση του ίδιου και της οικογενείας του όποτε αυτός το θελήσει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ