Skip to main content

Κούλογλου: Οι Ευρωεκλογές προσφέρονται για ψήφο διαμαρτυρίας

Ο εκλεγμένος για ακόμη μια φορά στην Ευρωβουλή εκτίμησε ότι οι παροχές του Αλέξη Τσίπρα δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφαση των ψηφοφόρων

Για την ευρεία εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98 ο ευρωβουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Στέλιος Κούλογλου.

Ο κ. Κούλογλου, μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι σε όλη την Ευρώπη υπάρχει στροφή προς τα δεξιά και την ακροδεξιά, και λύσεις «νεοθατσερικές».

Ο εκλεγμένος για ακόμη μια φορά στην Ευρωβουλή εκτίμησε ότι οι παροχές του Αλέξη Τσίπρα δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφαση των ψηφοφόρων, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους.

«Παρά τις γκάφες του κ. Μητσοτάκη, αυτές δεν αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο», είπε για τη ΝΔ και υποστήριξε ότι οι Ευρωεκλογές προσφέρονται για ψήφο διαμαρτυρίας. «Είναι φυσικό μετά από μνημόνια και από 4 χρόνια παρουσίας ενός κόμματος στην εξουσία να υπάρχει φθορά», τόνισε.

Ερωτηθείς αν η Συμφωνία των Πρεσπών έπαιξε ρόλο για το γεγονός ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στη Βόρεια Ελλάδα έχουν υποστεί μεγάλη καθίζηση, ο ίδιος σημείωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το βλέπαμε αυτό και δημοσκοπικά».