Skip to main content

Κουλούρης: Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο αλλά με τη ζωή

Ο διεθνής επιθετικός της Τουλούζ υπογράμμισε πως το 90-95% των παικτών στη Γαλλία δεν επιθυμεί την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού στη Γαλλία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Open», ο Ευθύμης Κουλούρης υπογραμμίζοντας πως το 90-95% των παικτών στη χώρα δεν επιθυμεί την επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

«Σε μια ψηφοφορία που κάναμε, ήταν γύρω στο 90 με 95% των ποδοσφαιριστών, που δεν ήθελαν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και ήθελαν να τελειώσει έτσι όπως είναι, για τη φετινή χρονιά. Κάτι που δείχνει ότι σαφώς φοβόμαστε όλοι μας. Ας γυρίσουμε όλοι και πάλι, σιγά-σιγά στις ζωές μας, δεν χρειάζεται να βιαστούμε γι’ αυτό. Αυτήν τη στιγμή, θεωρώ ότι είναι το καλύτερο για εμάς να μείνουμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο διεθνής επιθετικός της Τουλούζ για να προσθέσει:

«Πλέον δεν έχει να κάνει με καμία δουλειά, με κανένα ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με τη ζωή κάθε ανθρώπου και όλοι φοβόμαστε για τις οικογένειές μας, την προσωπική μας υγεία. Αυτήν τη στιγμή, περνάει κάθε λεπτομέρεια από το μυαλό μας, γιατί όλοι φοβόμαστε και ελπίζω σιγά-σιγά να μας φύγει και να γυρίσουμε στις ζωές μας. Σίγουρα θα είναι περίεργα τα πράγματα στην αρχή».