Skip to main content

Κουμουτσάκος από την Κρήτη: Η χώρα βρίσκεται σε εγρήγορση

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ τόνισε την ανάγκη συμβολής των εταίρων και των συμμάχων της χώρας στο ΝΑΤΟ ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο Αιγαίο

«Η χώρα μας οφείλει να βρίσκεται σε εγρήγορση», δήλωσε από το Ηράκλειο ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, κληθείς να σχολιάσει την αιφνιδιαστική απόφαση της Τουρκίας να βγάλει το ερευνητικό σκάφος Τσεσμέ για έρευνες στο κέντρο του Αιγαίου.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας τόνισε παράλληλα την ανάγκη οι εταίροι και οι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ, να συμβάλλουν στις προσπάθειες σταθερότητας στην περιοχή.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έφτασε το πρωί στο Ηράκλειο συνοδευόμενος από τον βουλευτή Λασιθίου κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και με κατεύθυνση τον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει σειρά επαφών με γαλάζια στελέχη.

Παράλληλα εξαπέλυσε βολές στη κυβέρνηση για την τεράστια καθυστέρηση που παρατηρείται στο πλαίσιο κλεισίματος της αξιολόγησης λέγοντας ότι σπαταλάει χρόνο, αυξάνοντας τον λογαριασμό τον οποίο θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες.

«Παίζει με τον χρόνο με ερασιτεχνικό τρόπο. Επαναλαμβάνει το παιγνίδι ότι δήθεν διαπραγματεύεται ηρωικά και αυστηρά αλλά συμβιβάζεται ταπεινωτικά», είπε μεταξύ άλλων στην «ΚΡΗΤΗ TV» και το neakriti.gr.

Πρόγραμμα Κουμουτσάκου

10:35: Άφιξη στο Ηράκλειο.

11:30: Στάση στην Νεάπολη, συνάντηση με τοπικά στελέχη.

12:00: Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Νεάπολης

13:00: Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου, στην οδό Γουρνιών 15 στον Άγιο Νικόλαο.

19:30: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στις Λίμνες Λασιθίου.

Σάββατο 11/02/2017

10:30 Επίσκεψη στην Σπιναλόγκα και ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης του φακέλου υποψηφιότητας για την ανάδειξη της σε μνημείο Πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.