Skip to main content

Κουμουτσάκος για αεροδρόμιο Πάρου: Ο Τσίπρας απλά κόβει την κορδέλα

H NΔ θα αλλάξει κυβερνώντας την σημερινή πρακτική αποκλεισμού και μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγουμένων κυβερνήσεων, τόνισε ο Γ. Κουμουτσάκος.

«Βολές» εναντίον της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος αναφορικά με τα σημερινά εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Κουμουτσάκου:

«Εγκαινιάζεται, σήμερα, το νέο αεροδρόμιο της Πάρου. Είναι μια καλή ημέρα, όχι μόνο για το ίδιο το νησί, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα. Για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και μια σειρά κυβερνήσεων. Ο κ. πρωθυπουργός, σήμερα, απλά κόβει την κορδέλα», σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος απαντώντας στις χθεσινές αιτιάσεις του Μαξίμου για «ολιγωρία» από τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του έργου.

«Τέτοια έργα, όπως αυτό, που θα είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών και διαδοχικών Κυβερνήσεων, θα υπάρξουν και στο μέλλον», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. Διαβεβαίωσε τέλος ότι η Νέα Δημοκρατία, ως κυβέρνηση, «θα αλλάξει την σημερινή πρακτική αποκλεισμού και μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγουμένων κυβερνήσεων» αναγνωρίζοντας «έμπρακτα το έργο όλων εκείνων που θα έχουν συμβάλει στην πορεία του χρόνου».