Κυριακή 18 Απριλίου 2021
x

ΚΟΥΠΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ: «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο δήμος ενθαρρύνει την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα αλλά με κανόνες

Μήνυμα για στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά με κανόνες έστειλε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Κούπκας, για το προσχέδιο της νέας κανονιστικής πράξης για τον καθορισμό των προϋποθέσεων χρήσης των κοινόχρηστων χώρων της πόλης, το οποίο ο δήμος Θεσσαλονίκης έθεσε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Διαβάστε: Δήμος Θεσσαλονίκης - Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο χρήσης κοινόχρηστων χώρων

«Ενθαρρύνουμε την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα αλλά με κανόνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κούπκας επισημαίνοντας ότι «πρέπει να στηρίξουμε δυναμικά την επιχειρηματικότητα στον κλάδο της εστίασης και της ψυχαγωγίας ειδικά στη δύσκολη αυτήν περίοδο, χωρίς όμως αυτό να ακυρώνει το δικαίωμα του πολίτη στον ελεύθερο χώρο».

Ο κ. Κούπκας συμπλήρωσε ότι «το προσχέδιο είναι από σήμερα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και για να καταρτισθεί η νέα κανονιστική απόφαση θα ακολουθήσει εξαντλητικός διάλογος με όλους τους φορείς της πόλης».

«Στόχος μας είναι να έχουμε μια πόλη φιλική και ελκυστική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της, και σε αυτό τους θέλουμε όλους μαζί».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ