Skip to main content

Επίθεση Κουράκη σε Μπουτάρη: Κατέστρεψες την «Πρωτοβουλία»

Κατέστρεψες με επίμονο τρόπο την παράταξη «Πρωτοβουλία», τονίζει ο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος .

Δριμεία επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη στον οποίο καταλογίζει την απόλυτη ευθύνη γιατη διάλυση της παράταξης «Πρωτοβουλία» εξαπολύει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Ανδρέας Κουράκης.

«Κατέστρεψες με επίμονο και συστηματικό τρόπο την παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ της οποίας είσαι επικεφαλής και τώρα εγκαλείς όσους σε εγκαταλείπουν», έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook ο συνιδριτής της Πρωτοβουλίας κ. Κουράκης,

Είχε προηγηθεί η δήλωση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος κατηγορούσε μεταξύ άλλων για μικροπολιτικά συμφέροντα όσους καταψήφισαν την τροποποίηση του «Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας» και την «διοικητική αποβολή» του κατόχου του πάρκινγκ που λειτουργεί στην πλατεία Ελευθερίας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Απερχόμενε Δήμαρχε Γιάννη Μπουτάρη, έχεις την αποκλειστική ευθύνη για μια κατάσταση που εσύ ο ίδιος δημιούργησες, με την στάση σου και την συμπεριφορά σου.

Κατέστρεψες με επίμονο και συστηματικό τρόπο την παράταξη ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ της οποίας είσαι επικεφαλής και τώρα εγκαλείς όσους σε εγκαταλείπουν.

Αναλογίσου το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείς στην λειτουργία της πόλης και πάρε τις αποφάσεις σου.