Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΓΙΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟ: ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο»

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται για τη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο -στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας. Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο» αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής.

«Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι' αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει» συνεχίζει, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια αναφορά στις πληροφορίες ότι ο Πάνος Σκουρλέτης επικοινώνησε μαζί του (δείτε εδώ).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ