Skip to main content

Κουρουμπλής: Καλό να διαδηλώνουν οι επιστήμονες, θα χάσουν κάνα κιλό

Θα κάνει καλό στους επιστήμονες να διαδηλώσουν, θα θα χάσουν και κανά κιλό, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών στη Suddeutsche Zeitung.

Σε μια προκλητική δήλωση απέναντι στους επιστημονικούς φορείς, που αντιδρούν για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung.

Ο κ. Κουρουμπλής, δικηγόρος στο επάγγελμα, ειρωνεύθηκε τις διαδηλώσεις των επιστημονικών φορέων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι καλό που βγαίνουν στους δρόμους. Θα τους κάνει καλό, θα χάσουν και κανά κιλό»

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας στο άρθρο του σημειώνει ότι συναντήθηκε με τον κ. Κουρουμπλή στην ταβέρνα Διόνυσος στο κέντρο της Αθήνας. Όπως αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών έχει στο πλευρό του στο γραφείο του όμορφες γυναίκες.

Σε άλλο σημείο περιγράφεται η συνάντηση που είχε ο κ. Κουρουμπλής με μια απολυμένη του Δημοσίου στην οποία είπε «έχε ελπίδα».

Το δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζει επίσης ότι ο κ. Κουρουμπλής είχε την πρώτη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το 2011 στην κηδεία του Λεωνίδα Κύρκου. Όπως σημειώνει, ο σημερινός υπουργός και τότε προσφάτως αποπεμφθείς από το ΠΑΣΟΚ «είχε καλή προαίσθηση όταν έσφιξε το χέρι του Αλέξη Τσίπρα» και έτσι έγινε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπουργός Υγείας και στη συνέχεια υπουργός Εσωτερικών.