Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο υπουργός επιχείρησε να κλείσει τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, ερωτώντας ρητορικά «γιατί η κυβέρνηση να μη φτάσει στο τέλος της τετραετίας».

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης το επιχειρήσαμε και σπάσαμε τα μούτρα μας, ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουπλής, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Θέμα 104,6" το πρωί της Τετάρτης.

Ο υπουργός επιχείρησε να κλείσει τη συζήτηση για πρόωρες εκλογές, ερωτώντας ρητορικά "γιατί η κυβέρνηση να μη φτάσει στο τέλος της τετραετίας. Από που να απειληθεί;".

Συμπλήρωσε δε ότι "την κυβέρνηση την συμφέρει να έχει μπροστά της χρόνο, να ξεδιπλώσει μια σειρά πολιτικών που είναι στο DNA της".

Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε και στις δηλώσεις του εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, ότι δεν δικαιούται να μιλάει για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

"Το δεν δικαιούμαι να μιλώ, μου θυμίζει άλλες εποχές", ανέφερε, "θεωρώ αστείους τους χαρακτηρισμούς. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι κατέθεσα μια πρόταση να γίνει διάλογος. Εγώ τον Ανδρέα τον θεωρώ ότι είναι εθνική υπόθεση, εθνική παρακαταθήκη".
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ