Skip to main content

Κουτσούμπας: Αυτές οι εκλογές της 7ης Ιούλη είναι πολύ κρίσιμες

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, περιοδεύει από χθες σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

Την κρισιμότητα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου επισήμανε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Αυτές οι εκλογές της 7ης Ιούλη είναι πολύ κρίσιμες. Στην ουσία κρίνεται αν ο λαός μας θα μπορεί να ατενίσει την επόμενη μέρα με αισιοδοξία, με θάρρος, με κουράγιο. Αν θα μπορέσει να αναδείξει όλα αυτά τα προβλήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και που δεν πρόκειται να τελειώσουν, έτσι όπως υπόσχονται τα κόμματα που μέχρι σήμερα κυβέρνησαν αυτό τον τόπο" δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος από χθες περιοδεύει σε περιοχές της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, και σήμερα στο εκλογικό κέντρο της Θήβας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Βοιωτία.

«Και βεβαίως αυτό που κρίνεται είναι αν θα μπορέσουμε μέσα στη Βουλή και έξω από αυτή, με το λαϊκό κίνημα, τους αγώνες του λαού μας να δώσουμε ώθηση στην ανακούφιση αυτού του κόσμου που έχει υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Να μην περάσουν, να εμποδιστούν αντιλαϊκά μέτρα, νέα φορολογία, νέα λιτότητα, νέες περικοπές σε κοινωνικές δαπάνες στην υγεία, την παιδεία, σε μια σειρά τομείς τα οποία βέβαια προβλέπονται σε αυτή τη μεταμνημονιακή εποχή από τις συμφωνίες που έχει υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την υπογραφή επίσης και την ψήφο των άλλων κομμάτων, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, με την ψήφιση του 3ου μνημονίου, που μαζί με τα προηγούμενα είναι σε ισχύ», πρόσθεσε.  

«Άρα λοιπόν, για να βγει δυνατός ο λαός χρειάζεται να ενισχυθεί το ΚΚΕ. Ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη για να κάνει αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύπτει και βεβαίως έτσι μόνο θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση, κουράγιο, δύναμη ο λαός μας» κατέληξε ο γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος.