Skip to main content

Κουτσούμπας από Καρδίτσα: Αποζημιώσεις στο 100% χωρίς αστερίσκους

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ περιοδεύει από το πρωί σε πλημμυρισμένα καταστήματα της Καρδίτσας και αναμένεται να συναντηθεί με εκπροσώπου φορέων και της Τ.Α.

«Περιττεύει να πω ότι οι καταστροφές είναι μεγάλες. Θα επαναλάβω ότι αυτή η ώρα, δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, γιατί τα λόγια τα ακούμε και από τους κυβερνώντες, και από τις κρατικές αρχές και από τις τοπικές αρχές. Θέλουμε να δούμε πράξεις. Και πράξεις σημαίνει η αποζημίωση να φτάσει στο 100% για όλες τις καταστροφές, χωρίς όρους, αστερίσκους και προϋποθέσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας περιοδεύει από το πρωί στα πλημμυρισμένα καταστήματα της Καρδίτσας και αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «θα πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει, να υπάρχει αναστολή μέχρι να υπάρξει πλήρης αποκατάσταση όλων των ζημιών, να αρχίσει να δουλεύει κανονικά ξανά η οικονομία και να μπορεί να έχει εισόδημα. Και το επίδομα θα πρέπει οπωσδήποτε να καλύπτει αυτό που χάνει, αυτό που θα είχε ως εισόδημα αν δούλευε το κατάστημα, αν μπορούσε να δουλέψει ο εργαζόμενος και να είναι 100%. Και όχι αυτές τις κοροϊδίες που λένε και οι κυβερνώντες και η αξιωματική αντιπολίτευση και οι διάφοροι των Περιφερειών και των δήμων».