Skip to main content

Κουτσούμπας για Novartis: Προσπάθεια αποπροσανατολισμού κοινής γνώμης

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής προανήγγειλε την αποχώρηση του κόμματος από την αποψινή ψηφοφορία

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα μεγάλα προβλήματα κατηγόρησε την κυβέρνηση, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη συγκρότηση Προκαταρκτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

 Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε την υπόθεση Παπαγγελόπουλου «μια  αντίστροφη εκδοχή της υπόθεσης Novartis», κάνοντας λόγο για έναν «φαύλο κύκλο του αποπροσανατολισμού, της σκανδαλολογίας και των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται και μέσα στο κοινοβούλιο»

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, «η συζήτηση γύρω από τα σκάνδαλα γίνεται με τέτοιο τρόπο που συσκοτίζει αντί να βοηθά στην αποκάλυψη της αλήθειας».

Ο κ. Κουτσούμπας προανήγγειλε την αποχώρηση του ΚΚΕ από την αποψινή ψηφοφορία στη Βουλή, υπογραμμίζοντας όμως πως εφόσον συγκροτηθεί προκαταρτική επιτροπή, οι βουλευτές του κόμματος θα συμμετάσχουν.