Skip to main content

Κουτσούμπας: Τα δύσκολα δεν τελείωσαν, είναι μπροστά μας

«Στις 7 του Ιούλη λοιπόν, να δώσουμε αυτή τη μάχη, έτσι ώστε να υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη βουλή», είπε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ

«Η μάχη της 7ης Ιουλίου θα δοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στη βουλή και στο λαό», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εκφράζοντας την αισιοδοξία του στην πρώτη ουσιαστικά - όπως τόνισε - ημέρα της προεκλογικής περιόδου για τη διεκδίκηση των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι εκατοντάδες άνθρωποι που συμπαραταχτήκαμε μαζί, που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, βρίσκονται απόψε εδώ. Μας γεμίζει ελπίδα, αισιοδοξία, ότι η μάχη της 7ης Ιουλίου θα δοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις, για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ στη βουλή και στο λαό», σημείωσε.

Εν συνεχεία τόνισε ότι «όλοι μας ξέρουμε ότι τα δύσκολα δεν τελείωσαν, είναι μπροστά μας. Όλοι ξέρουμε ότι ευθύνονται όσοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα από τα κόμματα του κατεστημένου. Όλοι ξέρουμε επίσης και διαισθανόμαστε ότι τα αναχώματα που στήνονται κάθε φορά πριν τις εκλογές, όπως εμφανίζονται έτσι και εξαφανίζονται το επόμενο διάστημα. Αυτό που είναι παρόν, αυτό που είναι εδώ, θα είναι πάντα εδώ δίπλα στο λαό, στήριγμα της λαϊκής πάλης, είναι μόνο το ΚΚΕ».

Και κατέληξε: «Στις 7 του Ιούλη λοιπόν, να δώσουμε αυτή τη μάχη, έτσι ώστε να υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη βουλή, που θα υπερασπιστεί τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, θα δυναμώσει τους λαϊκούς αγώνες, για να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει στο λαό μας».