Skip to main content

Κούβελας: Με μοντέλο Μαδούρο ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε τις αστικές συγκοινωνίες

Με εργαζόμενους του ΟΑΣΘ συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, συζητώντας για τα προβλήματα του Οργανισμού.

Με μετόχους του συνεταιρισμού «Ηρακλής» και εργαζομένων στον ΟΑΣΘ συναντήθηκε στο πολιτικό του γραφείο ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Κούβελας.

Οι μέτοχοι ενημέρωσαν τον κ.Κούβελα για την πορεία των νομικών τους ενεργειών ενάντια στην δήμευση των περιουσιών τους με την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.

Ο κύριος Κούβελας ανέφερε πως άμεση προτεραιότητα της νέας Κυβέρνησης θα είναι η εύρυθμη λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών τις οποίες διέλυσε η απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί και μία λύση για τους μετόχους και τους εργαζόμενους, αντάξια ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού κράτους δικαίου. Άλλωστε οι συνέπειες της «αποιδιωτικοποίησης» που επέβαλλε καθεστωτικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μια νύχτα, φαίνονται στην ζωή ενός εκατομμυρίου πολιτών κι επιβατών που ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις διαλυμένες αστικές συγκοινωνίες.