Skip to main content

Κοζάνη: Καλλιεργούσε σχεδόν... δίμετρα δενδρύλλια κάνναβης (φωτο)

Ο 56χρονος καλλιεργούσε 22 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,3 έως 1,9 μέτρα περίπου, ενώ επιπλέον βρέθηκε να κατέχει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης ένας 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε αγροικία του 56χρονου σε περιοχή της Κοζάνης, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε εξωτερικό χώρο αυτής, 22 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,3 έως 1,9 μέτρα περίπου, ενώ επιπλέον βρέθηκε να κατέχει ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 9,9 γραμμαρίων.

Τα δενδρύλλια και ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.