Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΟΖΑΝΗ: ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (VID)

Σκηνικό θρίλερ εκτυλίχθηκε στην υπηρεσία της εφορίας της πόλης της δυτικής Μακεδονίας. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Κοζάνη όταν άνδρας εισέβαλε με τσεκούρι στην εφορία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος άνδρας χτύπησε τρεις εφοριακούς, έναν άνδρα και δύο γυναίκες, που μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο βαριά τραυματισμένοι. Παράλληλα, μία γυναίκα φέρεται να τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει.

Σύμφωνα με το kozanilife.gr, ο άντρας κατάφερε και πέρασε μέσα από το γκισέ, έβγαλε ένα τσεκούρι από την τσάντα του και χτυπούσε με μένος στο κεφάλι τους υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι έντρομοι φώναζαν και έτρεχαν να σωθούν, ενώ ο Διευθυντής της Εφορίας μαζί με άλλα άτομα που ήταν στο σημείο κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας των τραυματιών, όπως μεταδίδει το e-ptolemeos.gr, ο άνδρας είναι σε σοβαρή κατάσταση με εκτενή τραύματα στο κεφάλι και διασωληνώθηκε.

Η μία γυναίκα, σοβαρά τραυματισμένη και αυτή, φέρει τραύματα στο κεφάλι, μέτωπο, μύτη, μάτια και χρίζει και οφθαλμολογικού ελέγχου. Στο κεφάλι και στην πλάτη έχει τραυματιστεί και μία άλλη γυναίκα, ωστόσο έχει καλύτερη κλινική εικόνα. Όσον αφορά τη γυναίκα που τραυματίστηκε στην προσπάθειά της προστατευθεί φέρεται να αντιμετωπίζει ορθοπεδικό πρόβλημα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ