Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019
x

ΚΟΖΑΝΗ: ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 50ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ

Ο άνδρας έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στη στοματική κοιλότητα, στην τραχεία και στον οισοφάγο. Έλαβε μεγάλη ποσότητα χημικών.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Πτολεμαΐδας ένας 50χρονος άντρας μετά από κατάποση χημικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Βαθύλακκο Κοζάνης, όταν άνδρας ηλικίας 50 ετών περίπου, έλαβε μεγάλη ποσότητα χημικών και φυτοφαρμάκων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την 50χρονο άνδρα και τον μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Από την κατάποση των χημικών ουσιών, ο 50χρονος άνδρας έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στη στοματική κοιλότητα, στην τραχεία και στον οισοφάγο, ενώ φέρει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα θέματα στομάχου και εντέρου.

Η κατάσταση του 50χρονου άνδρα κρίνεται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης βρίσκονται σε διαδικασία διασωλήνωσης του 50χρονου άνδρα, προκειμένου να διακομισθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ