Skip to main content

Κοζάνη: Σύλληψη 56χρονου για καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών (φωτο)

Συνελήφθη εχθές στη Κοζάνη, σε περιοχή της Εορδαίας, ένας 56χρονος άνδρας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη εχθές στη Κοζάνη ένας 56χρονος άνδρας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, συνελήφθη χθες το απόγευμα 56χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης.

Έρευνα πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς σε αγροτεμάχιο του 56χρονου σε περιοχή της Εορδαίας, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,2 έως 2,7 μέτρα. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους δύο κιλών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός κόφτης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.