Τρίτη 31 Μαρτίου 2020
x

ΚΟΖΑΝΗ: ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Οδηγός IX αυτοκινήτου συγκρούστηκε με έγκυο οδηγό αυτοκινήτου και με το πρόσχημα ότι θα μετακινήσει το όχημά του έγινε καπνός.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020 στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης στην Κοζάνη, στην περιοχή που βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, οδηγός IX αυτοκινήτου στην οδό Θράκης συγκρούστηκε με διερχόμενη έγκυο οδηγό IX αυτοκινήτου, που διέσχιζε την οδό Ανατολικής Ρωμυλίας.Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, κατέβηκε από το όχημα του, ρώτησε την οδηγό αν είναι καλά και ισχυριζόμενος ότι θα μετακινήσει το όχημα του, έγινε καπνός.

Η γυναίκα του ΙΧ αυτοκινήτου, πανικοβλήθηκε από την σύγκρουση και έμεινε ακινητοποιημένη μέσα στο αυτοκίνητο της. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που βρισκόταν δίπλα από το σημείο του ατυχήματος, καθώς και διερχόμενοι προκειμένου να βοηθήσουν την έγκυο γυναίκα και να την καθησυχάσουν.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου βρέθηκε στο σημείο και παρέλαβε την έγκυο γυναίκα, προκειμένου να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διεκομίσθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η Τροχαία Κοζάνης, κατέγραψε το συμβάν, ενώ αναζητά τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το σημείο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ