Skip to main content

Κοζάνη: Τροχαίο με τραυματισμό 13χρονου - Τον επανέφεραν στη ζωή οι γιατροί

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει εμφανή σημάδια ζωής, όμως οι γιατροί, κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στην Κοζάνη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή στην οποία επέβαιναν ένας πατέρας με το παιδί του.

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στο γήπεδο του Κρόκου Κοζάνης λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, με το 13χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά, ενώ ο πατέρας του λίγο ελαφρύτερα.

Πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. όπου οι γιατροί χρησιμοποιώντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το 13χρονο παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλειται το kozan.gr, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να έχει εμφανή σημάδια ζωής, όμως οι γιατροί, όπως προαναφέρθηκε, κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιακή του λειτουργία.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και γίνονται περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Σοβαρά τραυματισμένος και ο πατέρας η κατάσταση του οποίου όμως δείχνει να είναι καλύτερη σε σχέση με το παιδί. Κι οι δυο τους φορούσαν κράνος.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Κοζάνης.

Πηγή: kozanimedia.gr, kozan.gr