Skip to main content

Κραουνάκης: Πλάκα οι στίχοι για τα αρχαία της Βενιζέλου

Πλάκα χαρακτήρισε τους επίμαχους στίχους για τα αρχαία της Βενιζέλου ο Σταμάτης Κραουνάκης, που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

«Πλάκα» χαρακτηρίζει τους επίμαχους στίχους για τα αρχαία της Βενιζέλου  ο Σταμάτης Κραουνάκης με ανάρτησή του στο Facebook.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοσχέδιο τραγούδι, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στο υπουργείο Πολιτισμού, με τον στίχο «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του»,  για τα αρχαία του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης, προκάλεσε αντιδράσεις.

O μουσικός κάνει λόγο για «πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός» αναφερόμενος στα όσα μεταδόθηκαν από τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη σημασία των στίχων, καθώς ο ίδιος δεν προσδιόρισε σε τι αναφερόταν.

Υπενθυμίζεται ότι οι στίχοι που τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης ήταν «να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του».

Σε νέα, σημερινή του ανάρτηση ο μουσικός αφήνει αιχμές κατά της υπουργού Πολιτισμού, λέγοντας πως «συγκεκριμένο εξαπτέρυγο της Μενδώνας, τηλεφωνεί παλαβωμένα μοιράζοντας την είδηση της παρέμβασης στο ΥΠΠΟ».