Skip to main content

Κρατάει μόνο τη νίκη ο Άρης

Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Νέρι Καστίγιο στο 12' με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Κακή εμφάνιση για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι είχαν στην ενδεκάδα τους τόσο τον Μεξικανό μεσοεπιθετικό όσο και τον Μανώλη Παπαστεριανό. Σαν αλλαγή πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Σάκης Πρίττας, εκτός έμεινε για πρώτη φορά την φετινή περίοδο ο Κάρλος Τόχα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Μάρκου Βελλίδη. Με δέκα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι Γιαννιώτες με τον Σκούφαλη να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή στο 86'. 
 
Οι σημαντικότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης
 
12' Γκοοολ! Ο Άρης ανοίγει το σκορ με τον Καστίγιο ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Φατί και δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Κηπουρού, με σουτ από το ύψος του πέναλτι. 
 
47' Μακρινό σουτ του Μίσελ για τον Άρη, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. 
 
68' Νέο μακρινό σουτ, αυτή την φορά από τον Φατί, ο Κηπουρός βρισκόταν εκεί που έπρεπε και μπλόκαρε. 
 
86' Ο Σκούφαλης αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποβάλλεται για χτύπημα στον Γιαννιώτα. 
 
Οι συνθέσεις:
 
Άρης (Μιχαλίτσιος): Βελλίδης, Νέτο, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Φατί, Ουμπίδες, Καστίγιο (Γιαννιώτας 80'), Τσέζαρεκ (Σολτάνι 70')
 
ΠΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πατσατζόγλου (Κυριάκος 77'), Βάντερσον, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (Ντε Βισέντι 10'), Βίλα, Μπεσέρα, Τζάνης (Μπακαγιόκο 46'), Σκούφαλης, Γεωργίου