Skip to main content

Κρατάει τον Τσαλδάρη ο Άρης

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Άρη αποφάσισαν να κρατήσουν το Δημήτρη Τσαλδάρη μέχρι το τέλος των ελληνικών play-off

Το φλερτ της Μπιέλα στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσαλδάρη όπως όλα δείχνουνε δεν θα μετουσιωθεί σε γάμο λόγω της άρνησης της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να προχωρήσει στην λύση του συμβολαίου του.

Ο 31χρονος έμπειρος διεθνής γκαρντ είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει σήμερα από την Αθήνα όπου παρέμεινε το απόγευμα του Σαββάτου μετά την νίκη επί του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Με την επιστροφή του ο Τσαλδάρης θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο όπου είναι να έχει συνάντηση τόσο με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη, όσο και με τον τεχνικό της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξανδρή, όπου και αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Όπως και να έχει όμως θα πρέπει να σημειωθεί το εξής. Ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρός της ΚΑΕ Άρης άλλαξε στάση στο ενδεχόμενο αποδέσμευσης του Τσαλδάρη στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας εξαιτίας του ότι υπάρχει ακόμη ο στόχος της κατάκτησης της 6ης θέσης της κανονικής περιόδου.

Όσο για τον Αλεξανδρή είναι δεδομένο πως μετά την αποχώρηση του Ντομινίκ Τζέιμς δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση την αποχώρηση κάποιου ακόμη παίκτη από το ρόστερ του όπως εξάλλου φάνηκε και μέσα από την τοποθέτησή του το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο τεχνικός του Άρη όταν ρωτήθηκε στην Συνέντευξη Τύπου για το θέμα του Τσαλδάρη είχε απαντήσει: «Δεν έχω ενημέρωση από τη διοίκηση. Ο Δημήτρης είναι ένας από τους αγαπημένους μου αθλητές. Μου γνωστοποίησε το γεγονός και την πρόταση της Μπιέλα όμως δεν αποφασίζω εγώ. Η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει».

Σε περίπτωση δε που τελικώς ο Τσαλδάρης θα παραμείνει στον Άρη και δεν μετακομίσει στην Μπιέλα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στην Ιταλία, με τις «σειρήνες» από την γειτονική χώρα να είχανε φθάσει στα αυτιά του εδώ και περίπου έναν μήνα, όπου θα είχε για συμπαίκτη του τον πρώην διεθνή φόργουορντ του Άρη, Λίνο Χρυσικόπουλο.

Με την παραμονή του ο Άρης και ο Αλεξανδρής θα διατηρήσει στο κυνήγι της 6ης θέσης της κανονικής διάρκεια του πρωταθλήματος στην φαρέτρα του μία έμπειρη λύση για την περιφέρειά του εν όψει των πλέι οφ και έναν παίκτη που δεν έχει κρύψει και δημόσια ότι τον εκτιμάει από όλες τις απόψεις.

Εν τω μεταξύ μετά την κατάθεση της προσφυγής του Φάνη Κουμπούρα κατά της ΚΑΕ Άρης την περασμένη Τρίτη για το ποσό των 22.777 ευρώ που αφορά οφειλές της περσινής αγωνιστικής περιόδου ήρθε να προστεθεί ένας ακόμη πονοκέφαλος.

Αυτό έχει να κάνει με την προσφυγή στην FIBA που κατέθεσε ο Άαρον Μάιλς κατά της ΚΑΕ Άρης και να επιδικάστηκε στον πρώην Αμερικανό γκαρντ της περιόδου 2009-2010 το ποσό των 72.000 δολαρίων με το συνολικό να πλησιάζει τις 90.000 δολάρια.