Skip to main content

Κρατήρες και σκισμένα λάστιχα καταγγέλλουν εργαζόμενοι στη Λαχαναγορά

Εργαζόμενος στη Λαχαναγορά καταγγέλλει προχειρότητα και κακοτεχνίες στη συντήρηση δρόμου προς τη Λαχαναγορά με συνέπεια να σκίζονται λάστιχα οχημάτων.

Κακοτεχνίες και προχειρότητα στη συντήρηση του οδικού δικτύου σε δρόμο που οδηγεί προς τη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σκίζονται λάστιχα των οχημάτων, καταγγέλλει στη Voria.gr εργαζόμενος στην αγορά.



Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, στην πάροδο Σοφοκλή Βενιζέλου, πίσω από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, έχουν δημιουργηθεί λακκούβες «κρατήρες» και «στην ουσία σε πολλά σημεία δεν υφίσταται δρόμος». Παράλληλα, τονίζει πως «με το παραμικρό ψιλόβροχο φουσκώνουν τα νερά στον δρόμο και το σημείο γίνεται απροσπέλαστο», ενώ τα δημοτικά συνεργεία αποκαθιστούν τις λακκούβες γεμίζοντάς τες με χαλίκια. «Ήδη δύο συνάδελφοι σκίσανε τα λάστιχα τους στις 4 και στις 7 Μαΐου» λέει αγανακτισμένος.



Σε διοικητικά όρια δύο δήμων ο δρόμος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης, με αποτέλεσμα οι ευθύνες για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου να χωρίζονται... στη μέση.



Σε επικοινωνία με τους δημάρχους, κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό και κ. Λάζαρο Κυρίζογλου αντίστοιχα και οι δύο φάνηκαν πρόθυμοι να αποκαταστήσουν το οδόστρωμα εφόσον οι κακοτεχνίες εμπίπτουν στη δική τους αρμοδιότητα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει η απαιτούμενη συντήρηση του οδικού δικτύου.