Skip to main content

Κραυγή αγωνίας για τη μετακίνηση των ΑμεΑ στη Θεσσαλονίκη

Εκφράζοντας τα παράπονά της μια γυναίκα με αναπηρία 80%, ζητά να υπάρξει σχετική μέριμνα ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τη μετακίνησή τους

Απελπιστική είναι η κατάσταση στις συγκοινωνίες όσον αφορά τη μετακίνηση των Α.μ.ε.Α. στη Θεσσαλονίκη, όπως οι ίδιοι περιγράφουν.

Εκφράζοντας τα παράπονά της σε διαδικτυακή σελίδα εργαζομένων του ΟΑΣΘ, μια γυναίκα με αναπηρία 80%, ζητά να υπάρξει σχετική μέριμνα ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες για τη μετακίνησή τους.

Η κραυγή αγωνίας της γυναίκας, όπως μεταδίδει το thinksimple.gr: 

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να εκφράσω κάποια παράπονα αλλά πρώτα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οδηγούς του ΟΑΣΘ, που οι περισσότεροι με εξυπηρετούν καθημερινά από Καλαμαριά για Β. Όλγας (στάση Ανάληψη), ή από Δελφών Ανάληψη για Καλαμαριά (στάση ΕΠΑΛ).

Φέτος είμαι δεύτερη χρονιά του θερινού Λυκείου, πήρα την απόφαση να βγάλω το Γενικό Λύκειο νυχτερινό της Καλαμαριάς ΕΠΑΛ. Είμαι Α.μ.ε.Α με 80% αναπηρία, το μόνο που ζητάω να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη η μετακίνηση των λεωφορείων από Καλαμαριά.

Περιμένω στη στάση το πολύ μισή ώρα και δέκα λεπτά και αυτό δεν αφορά μόνο εμένα αφορά και τον υπόλοιπο κόσμο. Θα ήθελα να επισημάνω ότι αν είναι εύκολο και δυνατόν τα λεωφορεία της Καλαμαριάς να γίνουν πιο συχνά. Σας ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά.