Skip to main content

Κρεοπώλες: Επάρκεια σε κρέατα - Κανονικά η λειτουργία το Πάσχα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών ενημερώνει πως τα κρεοπωλεία θα λειτουργήσουν κανονικά καθώς ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα κρεοπωλεία ανήκουν στην εφοδιαστική αλυσίδα και την περίοδο του Πάσχα θα υπάρχει πλήρης επάρκεια κρεάτων και αμνοεριφίων, τα σφαγεία θα λειτουργήσουν κανονικά και η διακίνηση θα διεξαχθεί ομαλά όπως κάθε χρόνο, ενημερώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας, όλα τα κρεοπωλεία που απαρτίζουν την ΠΟΚΚ, βρίσκονται στις επάλξεις με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή. Αποτελούσαν και αποτελούν τον συνδετικό κρίκο του Έλληνα παραγωγού μέχρι τον καταναλωτή, και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν».

Η Ομοσπονδία επισημαίνει πως εφαρμόζονται όλα τα μέτρα της ορθής υγιεινής και τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας. «Κάνουμε κατ΄ οίκον  παράδοση σε ευπαθείς ομάδες  και σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στα καταστήματά μας. Με συνεχείς ενημερώσεις κοιτάμε να εφαρμόζουμε το γράμμα του νόμου σε ό,τι καινούργιο προκύπτει» σημειώνουν.

Και καταλήγουν: «Φίλε καταναλωτή για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, ότι προς αποφυγή  συνωστισμού εντός του καταστήματος μερίμνησε για τις Πασχαλινές σου προμήθειες το συντομότερο δυνατό. Με υπευθυνότητα και σεβασμό».