Skip to main content

Κρέσπο: Να αποδείξουμε ποιοι είμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό

«Θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραμείνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Άνχελ Κρέσπο παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο μιλώντας παράλληλα τόσο για την προσωπική του απόδοση όσο και για μεγάλο κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού στο Φάληρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός του «Δικεφάλου»:

Για τη βράβευση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για εμένα ότι είμαι στην ομάδα πάνω από δυο χρόνια, στο παρελθόν δεν είχα καταφέρει να μείνω περισσότερο από ένα χρόνο σε μια ομάδα. Φέτος είναι η τρίτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Τα ατομικά βραβεία για εμένα δεν έχουν μεγάλη σημασία, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα τα είχα καταφέρει. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα».

Για την είσοδο του στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ μαζί με την μικρή του κόρη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα με την κόρη μου στο γήπεδο, είναι κάτι που ήθελα να το κάνω από πέρυσι μαζί με την μεγάλη μου κόρη αλλά συνέχεια κάτι συνέβαινε. Μίλησα με την γυναίκα μου και συμφωνήσαμε να μπω στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την μικρή μου κόρη. Πιστεύω ότι χάρηκε και η γυναίκα μου γιατί μόλις μπήκαμε στο γήπεδο η μικρή κοιμήθηκε, θα προτείνω στην γυναίκα μου όταν δεν μπορούμε να την κοιμίσουμε να την φέρνουμε στο γήπεδο. Πάντως χαίρομαι που άρεσε και στον κόσμο».

Για το πώς αισθάνεται που το συμβόλαιο του φτάνει στο τέλος του: «Θα δούμε στο μέλλον τι θα συμβεί, είναι και στις δικές μου προθέσεις να μείνω αλλά και στις ομάδας. Όταν συμφώνησα να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν πίστευα ότι θα καθίσω τόσο χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να παραμείνω».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σε όλα τα παιχνίδια για εμάς υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, τα ντέρμπι είναι σημαντικά για όλους μας. Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε ποιοι είμαστε και να νικήσουμε».