Skip to main content

Κρέσπο: Σημαντική η παραμονή του Βαρέλα, όνειρο το Champions League

«Το έχω ονειρευτεί πολλές φορές. Είναι τεράστια πρόκληση για όλους εντός ομάδας να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Στην ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα αλλά και στον στόχο της συμμετοχής του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport», ο Xoσέ Άνχελ Κρέσπο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός του «Δικεφάλου»:

Για τη παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα: «Ήταν σημαντικό να παραμείνει στην ομάδα ο Βαρέλα και αποτελεί μεγάλη επιτυχία η ανανέωση του συμβολαίου του. Με κάνει να νιώθω ακόμα πιο σίγουρος για την επιτυχία ενόψει της επόμενης σεζόν. Έχω πολύ καλό προαίσθημα ότι η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη τη νέα χρονιά. Με τον Φερνάντο και τα άλλα παιδιά στην άμυνα υπάρχει μεγάλο δέσιμο και είναι λογικό μετά από τόσα ματς μαζί να παίζουμε με συνοχή, αφού γνωρίζουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου πάρα πολύ καλά».

Για τους ομίλους του Champions League: «Το έχω ονειρευτεί πολλές φορές. Όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλα τα παιδιά πιστεύω πως ισχύει το ίδιο. Πέρσι για λεπτομέρειες δεν τα καταφέραμε, αλλά είμαι σίγουρος πως φέτος θα είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι. Είναι τεράστια πρόκληση για όλους εντός ομάδας να τα καταφέρουμε και να ζήσουμε σπουδαίες ευρωπαϊκές βραδιές εντός και εκτός Τούμπας».