Skip to main content

Κρέσπο: Τελικός για μας, θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός (video)

«Πρέπει να πιέσουμε και να έχουμε τη μπάλα, να είμαστε ήρεμοι και να ορίσουμε εμείς τη μοίρα του αγώνα», δήλωσε ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ.

Έτοιμοι να δώσουν μάχη ώστε να κερδίσουν τον Ολυμπιακό είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Χοσέ Κρέσπο στη Nova.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός στόπερ του «Δικεφάλου»:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Είμαι πολύ καλά. Είδα ότι και όλη η ομάδα είναι έτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν ξεκουράστηκε την Τετάρτη: «Όλοι οι παίκτες χρειάζονται ανάσες, ειδικά αυτό το χρονικό διάστημα. Δεν παίξαμε κάποιοι την Τετάρτη, αλλά κάναμε καλή δουλειά στο προπονητικό κέντρο. Όλοι όμως είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για τη συνεργασία του με τον Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας: «Δουλεύουμε μαζί πολλές, πολλές μέρες. Σε κάθε παιχνίδι γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Η δουλειά μας όμως φαίνεται εξαιτίας της συνολικής προσπάθειας της ομάδας. Όλοι μαζί δεν δεχόμαστε, ή δεχόμαστε ένα γκολ. Έχουμε βελτιωθεί νομίζω στον συγκεκριμένο τομέα και πρέπει να συνεχίσουμε την καλή δουλειά».

Για το αν έχει ξαναγίνει αρχηγός σε ομάδα: «Δεν σημαίνει κάτι να είμαι αρχηγός. Θέλω να βοηθάω όλους τους συμπαίκτες μου, εντός και εκτός γηπέδου. Σίγουρα είναι τιμή να σε επιλέγουν οι συμπαίκτες σου για να τους καθοδηγείς. Έχω υπάρξει ξανά αρχηγός αλλά σε ομάδα που ήμαστε όλοι νέοι. Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που μένω πολλά χρόνια μετά τη Σεβίλλη. Δεν αλλάζει κάτι πάντως. Θέλω να βοηθάω την ομάδα κάθε στιγμή».

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει: «Περιμένω την συνηθισμένη ατμόσφαιρα. Ο κόσμος πάντα βρίσκεται δίπλα μας και θα είναι και την Κυριακή. Εμείς θέλουμε να τους δώσουμε χαρά από τη μεριά μας».

Για το παιχνίδι της Κυριακής και τη σημασία του: «Είναι ένας τελικός για εμάς καθώς έτσι είναι το κάθε παιχνίδι στο μυαλό μας. Είναι σημαντικό από βαθμολογικής άποψης. Όλοι είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό και στόχος μας είναι φυσικά η νίκη. Είναι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και είναι άλλος ένας τελικός».

Για το τι περιμένει από την ομάδα του και τον αντίπαλο στο παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα και να κάνουμε ό,τι κάναμε σε όλα τα παιχνίδι μέχρι στιγμής. Πρέπει να πιέσουμε και να έχουμε τη μπάλα, να είμαστε ήρεμοι και να ορίσουμε εμείς τη μοίρα του αγώνα».

Για τον Ολυμπιακό: «Παίζουν καλά. Είναι συμπαγής και δυνατή ομάδα. Είναι συγκεντρωμένοι και δουλεύουν καλά στα τελευταία παιχνίδια. Δεν έχουν όμως αντιμετωπίσει ομάδα όπως η δική μας τελευταία, που να θέλει να έχει τη μπάλα και να κυριαρχεί. Νομίζω ότι θα έχουν πρόβλημα με τον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για το αν το παιχνίδι είναι απλά τρεις βαθμοί ή κάτι περισσότερο: «Είναι σίγουρα κάτι περισσότερο. Βρίσκονται στην δεύτερη θέση και θέλουν να μας προσπεράσουν. Εμείς θέλουμε να διευρύνουμε τη διαφορά μας και να πάρουμε προβάδισμα τεσσάρων ακόμα βαθμών καθώς θα έχουμε και την ισοβαθμία με το μέρος μας».

Για το τι του λέει ο κόσμος: «Δεν λένε κάτι διαφορετικό. Από την αρχή της χρονιάς μας μιλάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πόσο πολύ το θέλουν μετά από τόσα χρόνια. Τις τελευταίες μέρες μας ζητούν να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Επίσης μαζεύουν δυνάμεις για να μας στηρίξουν στο γήπεδο».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Δεν θέλω να τους ζητήσω κάτι. Δίνουν τα πάντα στις εξέδρες σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο γήπεδο για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».