Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ 4Ο DIANEOSIS LIVE

Η ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση αναζητά πού πάει η ελληνική οικονομία και τι θα γίνει με την εργασία, τις επιχειρήσεις, τα προβλήματα και ευκαιρίες.

To τέταρτο diaNEOsis LIVE που θα πραγματοποηθεί τη Δευτέρα 25/5 στις 19:00 θα φιλοξενήσει μια συζήτηση για την ελληνική οικονομία και για το πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις που προκύπτουν μετά την κρίση των τελευταίων μηνών.

«Καθώς άλλη μια ιστορική ύφεση ξεκινά, καλούμαστε να σκεφτούμε και να δώσουμε απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα θέματα. Πώς πρέπει να μοιάζει η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας; Πώς πρέπει να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, για να είμαστε λιγότερο ευάλωτοι σε κρίσεις; Πώς πρέπει να προσαρμοστούν οι επιχειρήσεις, και τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της εργασίας από τις ριζικές αλλαγές που παρατηρούνται ήδη; Ποιες επιπτώσεις αναμένονται στις ανισότητες και τη φτώχεια, και τι μπορούμε να κάνουμε για να τις αμβλύνουμε;», αναφέρει ανακοίνωση της diaNEOsis.

Συμμετέχουν:

Δρ. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος της Grant Thornton Ελλάδας και μέλος του Advisory Board της διαΝΕΟσις

Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Γενική Διευθύντρια του Solidarity Now

Μάρκος Βερέμης, Πρόεδρος της UPSTREAM SA, Εταίρος BIG PI Venture Capital και μέλος τους Εποπτικού Συμβουλίου της διαΝΕΟσις

Συντονίζει ο Διευθυντής Περιεχομένου της διαΝΕΟσις Θοδωρής Γεωργακόπουλος.

Για να παρακολουθήσετε τη συζήτηση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ.

Ακόμα, την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00 ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα συμμετέχει σε συζήτηση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας. Ειδικότερα, θα αναλύσει ποια βήματα έχουν γίνει και ποια είναι τα επόμενα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ