Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
x

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ FIFA - UEFA

Οι Βαγγέλης Γραμμένος - Λευτέρης Αυγενάκης θα έχουν επαφές με τις κορυφαίες αρχές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για το μέλλον του αθλήματος στη χώρα μας.

Επαφές με τους επικεφαλής των FIFA - UEFA θα έχουν το προσεχές τριήμερο οι Βαγγέλης Γραμμένος και Λευτέρης Αυγενάκης και στο επίκεντρο αυτών θα βρεθούν οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, οι διαβουλεύσεις θα ξεκινήσουν αύριο οπότε και θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με όλους τους διορισμένους στην ΕΠΟ και συγκεκριμέρα τους Πετρ Φούσεκ - Χέρμπερτ Χούμπελ και τον πρόεδρο και τα μέλη της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Την προσεχή Πέμπτη έχουν κληθεί στη Νιόν ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος.

Η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας αναφέρει:

«Σε συνέχεια των τελευταίων εξελίξεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η UEFA και η FIFA αποφάσισαν να φιλοξενήσουν σειρά συναντήσεων και διαβουλεύσεων, αρχής γενομένης από την Τρίτη 10/12 στην έδρα της UEFA στη Νιόν.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των διορισμένων ειδικών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, του κ. Πετρ Φούσεκ – ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα, του κ. Χέρμπερτ Χούμπελ – εντεταλμένου των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ κκ. Βίτορ Μέλο Περέιρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Μία δεύτερη συνάντηση θα διοργανωθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, επίσης στην έδρα της UEFA, για την οποία έχει ήδη αποσταλεί πρόσκληση στον πρόεδρο της ΕΠΟ Κ. Ευάγγελο Γραμμένο και τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ