Skip to main content

Κρίσιμη ημέρα στον ΠΑΟΚ, «τελειώνει» του Πρίγιοβιτς

Σήμερα αναμένεται να καταβληθεί από τους Σαουδάραβες και η πρώτη δόση των 10 εκατ. ευρώ, που αφορά τη ρήτρα αγοράς του Σέρβου επιθετικού

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του, από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τους Σαουδάραβες.

Σήμερα, μάλιστα, σύμφωνα με το paok24.com, αναμένεται να καταβληθεί και η πρώτη δόση των 10 εκατομμυρίων, που αφορά τη ρήτρα αγοράς του Σέρβου επιθετικού, με την Αλ Ιτιχάντ να καταθέτει στον ΠΑΟΚ το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού.

Οι Σαουδάραβες, άλλωστε, προτίθενται να καταβάλουν τα χρήματα της ρήτρας του Πρίγιοβιτς, σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 2,5 εκατομμυρίων, με την τελευταία δόση να μπαίνει τον ερχόμενο Μάιο.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στην υπόθεση του Πρίγιοβιτς, αφού εφόσον φανούν συνεπείς οι Σαουδάραβες τότε θα ολοκληρωθεί και η μετακίνηση του Σέρβου επιθετικού στην Αλ Ιτιχάντ, κλείνοντας για τον ίδιο το... κεφάλαιο ΠΑΟΚ.