Skip to main content

Κρίσιμη συνεδρίαση της Τράπεζας Πειραιώς

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινώσει τους όρους της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, ύψους 800 εκατ. ευρώ, η Τράπεζα Πειραιώς.
Με το βλέμμα στραμμένο στην Τράπεζα Πειραιώς και στην κρίσιμη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η αγορά. Κι αυτό γιατί αναμένεται ότι από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινώσει τους όρους της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, ύψους 800 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά κάνουν λόγο για έναν συνδυασμό τιμής και δωρεάν μετοχών, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορισθεί με ακρίβεια, ακόμα, ο ακριβής συνδυασμός. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της τράπεζας θα μελετήσει τις προτάσεις των αναδόχων και θα ανακοινώσει το τελικό της πόρισμα λίαν συντόμως.

Για την ακρίβεια, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης του χρηματιστηρίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή, ο Γενικός Δείκτης είναι θετικός, πάνω από τις 1400 μονάδες, αλλά περισσότερο ζυμώνεται εκεί παρά δείχνει να έχει οριστικοποιηθεί η τάση του. Όλα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν πολύ συντομότερα απ΄ ότι αρχικά αναμένονταν, ενώ από την Πειραιώς εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την κατάληξη του εγχειρήματος.