Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΚΡΙΣΙΜΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΧΑΡΙ-ΜΕΓΚΑΝ

H επιθυμία της Βασίλισσας είναι βρεθεί λύση όσον αφορά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ συγκάλεσε για τη Δευτέρα συνάντηση της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριγνκαμ, προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Άνθρωποι του παλατιού δήλωσαν στο BBC ότι ο Πρίγκιπας του Σάσεξ Χάρι, ο δούκας του Κέιμπριτζ Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος θα παρευρεθούν, ενώ η Μέγκαν, η οποία βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συζήτηση μέσω τηλεφώνου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του BBC Τζόνι Ντίμοντ, αυτές οι συνομιλίες φιλοδοξούν να να παράξουν το επόμενο βήμα στο δρόμο για τον καθορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια, καθώς η επιθυμία της Βασίλισσας είναι βρεθεί λύση μέσα σε λίγες μέρες.

Ο ίδιος εκτιμά πως εξακολουθούν να υπάρχουν «τρομερά εμπόδια» τα οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

Εν τω μεταξύ, ο δούκας του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ μίλησε σήμερα για τη «θλίψη» του ως προς τον «σπασμένο δεσμό» με τον αδερφό του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sunday Times.

Το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε σε ένα φίλο του: «Έχω προστατεύσει τον αδερφό μου όλη τη ζωή μου και δεν μπορώ να το κάνω πια. Είμαστε δύο ξεχωριστές οντότητες».

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να τους υποστηρίξω και ελπίζω ότι θα έρθει η ώρα που θα βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα» πρόσθεσε, όπως αναφέρει η naftemporiki.gr.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ