Skip to main content

Κριθαρίδης: Υποκριτικό και εξοργιστικό το «μέρισμα» που υπόσχεται ο πρωθυπουργός

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 κατηγορεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «είναι υποκριτικό και εξοργιστικό το «μέρισμα» που υπόσχεται»

Το ΜέΡΑ25 δια του εκπροσώπου του, Μιχάλη Κριθαρίδη κατηγορεί τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι "Το «μέρισμα» που υπόσχεται ο Πρωθυπουργός πρωτίστως για την νέα γενιά, είναι υποκριτικό και εξοργιστικό, μετά το «μέρισμα αυταρχισμού» που έχει δεχτεί αυτή η γενιά επί των ημερών της Μητσοτάκης Α.Ε. με τον ξυλοδαρμό της σε πλατείες και πανεπιστήμια και τον στοχοποίηση της από τα μέσα της λίστας Πέτσα».

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, κατά την γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, «εξήγγειλε μια ανάπτυξη για όλους με το «μέρισμα» της να αποδίδεται πρωτίστως στη νέα γενιά. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να καταδείξουμε το πόσο ανύπαρκτη είναι σε πραγματικούς οικονομικούς και κοινωνικούς όρους αυτή η «ισχυρή ανάπτυξη» την οποία ευαγγελίζεται η Κυβέρνηση, αποδίδοντας της ακόμα και την ευθύνη για την ακρίβεια στις τιμές των αγαθών!». Αμελητέο, προσθέτει, «δεν είναι και το «μέρισμα της κοροϊδίας» με τις πολιτικές του κ. Μητσοτάκη και του μνημονιακού τόξου, να έχουν εξωθήσει την γενιά αυτή στην μετανάστευση, στην ανεργία, στους υποκατώτατους μισθούς και τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο. Αυτή η νέα γενιά ούτε με τα 150άρια εξαγοράζεται, ούτε τα κούφια λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις την συγκινούν, θέλει να ζήσει μια ζωή ολόκληρη».