Skip to main content

Κρήτη: Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη που καταπλακώθηκε από τα μπάζα μετά την πτώση βράχου

Η άτυχη γυναίκα που πλακώθηκε από βράχο εντοπίστηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου.

Από ασφυξία πέθανε η 47χρονη γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της Αγιάς Φωτιάς, στην Κρήτη, που προκλήθηκε από τη μπάζα της ταράτσας που την πλάκωσαν όταν ο βράχος χτύπησε το κατάλυμα στο οποίο διέμενε με τον σύζυγο και τον 9χρονο γιο της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr η τελική αιτία θανάτου για την 47χρονη Σλοβένα με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο ΠΑΓΝΗ είναι η ασφυξία, ενώ βρέθηκε σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 47χρονη την ώρα της κατολίσθησης του «φονικού» βράχου βρισκόταν στο κρεβάτι της και κοιμόταν. Ο βράχος όπως κατρακύλησε χτύπησε την ταράτσα του δωματίου στο οποίο διέμενε με την οικογένειά της, η ταράτσα κατέρρευσε και την πλάκωσε ενώ ο βράχος συνέχισε την πορεία του και κατέληξε στην παραλία.

Όπως είχε γράψει από την αρχή το neakriti.gr επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες η γυναίκα βρέθηκε κάτω από μπάζα σκεπασμένη με το σεντόνι χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα ή χτυπήματα γεγονός που οδήγησε από την αρχή στο συμπέρασμα της ασφυξίας.

Η ανεύρεσή της κάτω από τα μπάζα ήταν συγκλονιστική αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν οι διασώστες βρήκαν το πτώμα της ήταν σκεπασμένο με σεντόνι το οποίο έκοψαν σε ένα σημείο για να σιγουρευτούν ότι κάτω από αυτό ήταν η γυναίκα που είχε καταπλακωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα του Ιατροδικαστή αναφέρει Αρχική Αιτία: Κατολίσθηση, Μεσαία Αιτία: Καταπλάκωση και Τελική Αιτία: Ασφυξία θέσεως.