Skip to main content

Κρήτη: Αύριο στη Μεσαρά η κηδεία της 48χρονης Νεκταρίας - Αυτοτραυματίστηκε ο συζυγοκτόνος

Αύριο το μεσημέρι στη Μεσαρά θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της αδικοχαμένης 48χρονης Νεκταρίας - Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γυναικοκτόνος

Αύριο το μεσημέρι στη Μεσαρά θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της αδικοχαμένης 48χρονης Νεκταρίας, η οποία δολοφονήθηκε σήμερα από τον πρώην σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 48χρονη αναμένεται να κηδευτεί στον τόπο καταγωγής της τον Αμπελούζο στις 14.00 το μεσημέρι παρουσία των παιδιών της, των στενών συγγενών και φίλων της.

Διαβάστε: Ιεράπετρα: Σκότωσε τη σύζυγό του με 8 μαχαιριές - Η 13η γυναικοκτονία από τις αρχές του 2021

Στο νοσοκομείο ο 54χρονος – Αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ιεράπετρας βρίσκεται ο 54χρονος γυναικοκτόνος, μετά τις επτάωρες διαπραγματεύσεις με την ΕΛ.ΑΣ. για την παράδοσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 54χρονος μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στο στήθος.

Διαβάστε: Κρήτη: Δεν αυτοκτόνησε τελικά ο συζυγοκτόνος - Συνελήφθη μετά από διαπραγματεύσεις

«Φέρει δύο τραύματα από αμβλύ όργανο στο αριστερό στήθος. Το ένα επιφανειακό το άλλο λίγο πιο βαθύ. Οι γιατροί τον περιέθαλψαν ενώ δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση», τόνισε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Μανώλης Καλλιονάκης.