Skip to main content

Κρήτη: Δανός βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο

Το νέο περιστατικό συνέβη έξω από μπαρ της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και θύμα είναι ένας 39χρονος Δανός τουρίστας ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος.

Για τρίτη φορά μέσα σε πέντε μήνες, ένας άνθρωπος βρέθηκε τραυματισμένος από χτυπήματα έξω από μπαρ της πόλης του Ρεθύμνου.

Οι δυο προηγούμενες είχαν συμβεί στην ίδια περιοχή στην ίδια νύχτα –στις 11 Μαρτίου- και μάλιστα το ένα θύμα, που ήταν Έλληνας, είχε υποκύψει στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το νέο περιστατικό συνέβη έξω από μπαρ της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και θύμα είναι ένας 39χρονος Δανός τουρίστας ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος στο αμμώδες τμήμα της παραλιακής. Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο, κατέθεσε σε άνδρες του Λιμενικού ότι του επιτέθηκαν χωρίς λόγο τέσσερις άγνωστοι άνδρες και τον χτύπησαν στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα.

Οι έρευνες για την μυστηριώδη επίθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του τραυματία, που πάντως αποδείχθηκε πως είχε έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκόολ.

Στις 11 Μαρτίου, είχαν βρεθεί μέσα σε λίγα λεπτά αιμόφυρτοι έξω από μπαρ της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου και είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ένας 23χρονος με ελαφρά τραύματα στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο, αλλά και ένας 22χρονος Έλληνας κάτοικος Χανίων.

Ο άτυχος 22χρονος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ήταν κλινικά νεκρός. Όμως, στις 31 Μαρτίου κατέληξε, χωρίς ποτέ να εξακριβωθεί ποιος και γιατί τον χτύπησε.