Δευτέρα 25 Μαΐου 2020
x

ΚΡΗΤΗ: ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ Η1Ν1

Και οι δύο νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή, είπε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Δύο περιστατικά ιού της γρίπης Η1Ν1 υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κρήτη σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη.

«Το ένα είναι στον Άγιο Νικόλαο και το δεύτερο στο Ρέθυμνο. Και οι δύο νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost η κ. Μπορμπουδάκη τονίζοντας παράλληλα πως πρώτη χρονιά η Κρήτη δεν έχει θρηνήσει θύματα. «Από τα στοιχεία που έχουμε φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η πορεία ύφεσης του ιού της γρίπης στην Κρήτη. Μάλιστα, για πρώτη φορά δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος στο νησί. Όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύτηκαν ανάρρωσαν πλήρως και επέστρεψαν υγιείς στο σπίτι τους», υπογράμμισε σχετικά η κ. Μπορμπουδάκη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, ανέφερε πως «αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση με τα κρούσματα τόσο στον κορονοϊό όσο και με τον ιό της γρίπης στην Κρήτη θα μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ