Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019
x

ΚΡΗΤΗ: ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ

Αστυνομικοί και πυροσβέστες παρέμεναν σε πλήρη επιφυλακή στο σημείο, από την πρώτη στιγμή, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Κορνάρου.

Αίσια έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις των αρχών, με τη συνδρομή αραβόφωνων διερμηνέων, προκειμένου να μην υλοποιήσει την απειλή του ο Σύρος που λίγο πριν από τις 10 το πρωί, σκαρφάλωσε στην Κρήνη Μπέμπο στην πλατεία Κορνάρου, στο Ηράκλειο, απειλώντας να αυτοπυρποληθεί.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών που έσπευσαν στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς ο αλλοδαπός είχε περιλούσει τον εαυτό του με βενζίνη, και απειλούσε να ανάψει τον αναπτήρα που κρατούσε στα χέρια του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, αστυνομικοί και πυροσβέστες παρέμεναν σε πλήρη επιφυλακή στο σημείο, από την πρώτη στιγμή, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Κορνάρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που ζητούσε συνεχώς και ήταν η αφορμή της ενέργειά του, ήταν να εξασφαλιστεί στέγη για τα ανήλικα παιδιά του, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες και πού ζούσε μέχρι σήμερα η οικογένεια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ