Skip to main content

Κρήτη: Κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 60χρονη Αμερικανίδα

Τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του και τη βίασε λίγο πριν ρίξει το πτώμα της στο φρεάτιο όπου βρίσκεται η στοά, σύμφωνα με τον δράστη.

Σημάδια βίαιης εγκληματικής ενέργειας και σεξουαλικής κακοποίησης έφερε η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Λαγουδάκης κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων, ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης ομολόγησε ότι επιτέθηκε στην Αμερικανίδα βιολόγο σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του και τη βίασε λίγο πριν ρίξει το πτώμα της στο φρεάτιο όπου βρίσκεται η στοά. Έπειτα ο 27χρονος έφραξε την είσοδο του καταφυγίου και πίστεψε πως δεν θα βρεθεί η σορός της.

Από την πλευρά της η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου, ανέφερε, σύμφωνα με το cretapost.gr όσα είπε στους αστυνομικούς ο 27χρονος.

«Ο ίδιος είπε ότι είδε την 60χρονη να κινείται πεζή και έχοντας ως κίνητρο την σεξουαλική κακοποίηση, την χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητο με σκοπό να την ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια την έβαλε στο πορτμπαγκάζ και την μετέφερε στο φρεάτιο, αφού προηγουμένως την βίασε».

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν την ώρα που ο 27χρονος βίαζε την Αμερικανίδα βιολόγου η ίδια ήταν εν ζωή ή όχι.

Ο ίδιος ο δράστης κατά την ομολογία του ανέφερε πως ήταν αναίσθητη δεν ήξερε αν ήταν νεκρή.

Ο χρόνος θανάτου της 60χρονης προσδιορίστηκε έως το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου και το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό. Η σορός έφερε πολλαπλά κατάγματα πλευρών και προσώπου, καθώς και κακώσεις στα χέρια.