Skip to main content

Κρήτη: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στα δύο ανήλικα παιδιά του

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα τους τα δύο ανήλικα παιδιά κακοποιήθηκαν από τον πατέρας τους όταν έμειναν για λίγες μέρες μαζί του

Νέα σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πατέρας κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα δυο του παιδιά, ένα 12χρονο αγόρι κι ένα 7χρονο κορίτσι. Ο πατέρας βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, αφού τα ίδια του τα παιδιά, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, τον κατηγορούν ότι τα βίασε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, όλα ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι όταν τα παιδιά έμειναν με τον πατέρα τους για λίγες μέρες, καθώς οι γονείς είναι χωρισμένοι. Τότε φέρεται να έγινε η αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα τους ο 12χρονος κακοποιήθηκε μια φορά από τον πατέρα του ενώ η 7χρονη αδερφή του κακοποιήθηκε σεξουαλικά επανειλημμένως.

«Αρνείται τις κατηγορίες, ούτε έχει ακουμπήσει τα παιδιά» υποστήριξε η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Θεονύμφη Μπέρκη.

«Τον φοβόμαστε. Μας προκαλεί τρόμο κάθε συνάντηση μας μαζί του». Αυτό φέρεται να είπαν τα παιδιά στην μητέρα τους. Εκείνη προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει άρχισε να τα ρωτά λεπτομέρειες μέχρι που της αποκάλυψαν, τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου τους του πατέρα.

«Είναι μια πλεκτάνη. Σκευωρία» απαντά ο κατηγορούμενος και ισχυρίζεται πως όλα στήθηκαν από τη πρώην σύζυγό του ενώ η δικηγόρος του τονίζει ότι «έχει προσωπικά μαζί του και χρησιμοποιεί τα παιδιά».

Μετά την καταγγελία της μητέρας στην Αστυνομία, οι αρχές συνέλαβαν τον 38χρονο. Η εισαγγελέας του άσκησε δίωξη, μεταξύ άλλων, για κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια και απειλή σε βάρος των παιδιών ενώ η απολογία του ορίστηκε για την Δευτέρα.