Skip to main content

Κρήτη: Θετικό στον κορωνοϊό 8χρονο αγοράκι από τη Ρουμανία

Σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο της Κρήτης μεταφέρθηκαν τουρίστες, μεταξύ των οποίων και ένας 8χρονος, που βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε ένα οκτάχρονο αγοράκι από τη Ρουμανία που παραθέριζε με την οικογένειά του στην Κρήτη. Κρούσμα του ιού ανιχνεύτηκε και σε έναν άνδρα, φίλο της οικογένειας του οκτάχρονου που βρέθηκε στο νησί με τους οικείους του για διακοπές.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι τουρίστες μετά τη διάγνωση μεταφέρθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Μετά από το πρώτο τεστ που έγινε στο αεροδρόμιο, βρέθηκε ότι το ένα παιδί της μιας οικογένειας από τη Ρουμανία, ηλικίας 8 χρονών και ο πατέρας της άλλης οικογένειας ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι καλά στην υγεία τους και διαμένουν σε ξεχωριστά δωμάτια. Σημειώνεται δε, ότι σήμερα το πρωί επιβεβαιώθηκαν άλλα δύο κρούσματα σε άνδρες, που νοσηλεύονται σε ειδικές μονάδες covid-19 στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο, καθώς και η νύφη του ενός εξ αυτών που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.